(iOS) War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game коди збільшують примогеми
Feb 24, 2022 0:47:37 GMT
Post by deipolruselka on Feb 24, 2022 0:47:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди збільшують примогеми ▞▞▞
▞▞▞ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game 2022 version ▞▞▞
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game Diskarte nhi
Ніякої стратегії. Просто надсилайте спам базовій одиниці знову і знову, іноді використовуючи артилерію, і ви зможете швидко пройти гру. Є набагато кращі ігри, які виконують такий геймплей, але кращі.
Проблема, з якою я стикаюся з цією грою, полягає в тому, що спам піхоти та газу – це все, що вам потрібно. Величезний недолік полягає в тому, що ви і супротивник не можете отримати протигази, тобто газовий спам, якому можна протистояти, лише відправивши піхоту до заповненої газом траншеї, не маючи можливості протигазів. Чомусь кулемети тримаються військами і не є налаштувати. В основному, хоча ворог насправді не породжує одиниці, крім одного чи двох, тому їх легко завалити хвилями піхоти
Класна гра
Гра дуже весела і потрібно багато м'ячів грати. Ця гра дуже проста. І грати потрібно весело.
Не має значення, наскільки далеко ви просунетеся, все, що вам потрібно зробити, це спамити основний загін, щоб виграти раунд. Сумна гра з конгрегатної гри, в яку я грав, коли мені було 11. 21 зараз... Сумно.
Весело, але це плата за перемогу. Не оригінальний. Якби це був не P2W, це було б 5. І реклама після кожної гри дратує, але, звичайно, ви можете заплатити, щоб їх видалити. -_-
Ця гра дратує як пекло, я щойно отримав 1 золото, щоб отримати танк, а потім я випадково натиснув кнопку купити нову землю, і тепер я дуже далеко (чому ви навіть можете бути на відстані 1), але в цілому ця гра просто повторюється без будь-яка реальна сюжетна лінія та дратує, коли вороги використовують повітряну атаку, щоб повністю знищити напад, який триває вічно
Це дійсно хороша гра..Я дійсно рекомендую вам завантажити цю гру..У будь-якому випадку мені не подобається жодна гра, але вона дійсно хороша.це моя особиста улюблена гра... Ви зовсім не нудьгуєте ...це абсолютно без реклами...мені дуже сподобалося...я просто люблю...
Pacific Warships: naval PvP Action rfqf
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game உத்தி djbn
Це хороша гра, але чому я маю платити або чекати дурну кількість годин, щоб розблокувати більше, ніж гру.
Дуже весела концепція, хороша графіка та чудові рівні. Рекомендую для тривалих подорожей, тому що це займає багато часу і не потрібен Wi-Fi👍
Ця гра чудово вбиває час, я граю в неї постійно, і рівні кампанії хороші.
На перший погляд, гра цікава. Не дивлячись на відсутність описового підручника, я зробив це ще веселішим, коли я сам придумав кілька речей. Однак, на півдорозі через 2-ю карту стає неймовірно важко використовувати «круті» війська, для виклику яких потрібно вічно. Перші війська, які у вас є, надзвичайно потужні, а інші війська з вищим кулдауном є неймовірно недостатніми, особливо вогнеборець, який дивовижно хлипкий. Високі ціни та блокування часу просто жахливі P2W
Справді весело і не так просто, де можна пролітати листям. Мені подобається ця гра.
У мене до вас серйозне запитання. Ця гра все ще на ранньому етапі розробки? Половину часу, коли ви натискаєте «Оновити» війська, він дає збої та вступає в бій, змушуючи людей перезапускати гру, і вона постійно виходить з ладу після реклами. І останнє – це грошова система, що у вас там відбувається? Грошей на завершення мало, а якщо ви повернетеся до спроби оновитися, то, в основному, нічого.
Забагато реклами. Не вистачає гри. Гра занадто проста для початку, потім вона стає ще простішою, якщо ви продовжуєте грати. Рівні майже всі однакові, тому що складність рухається занадто повільно. Після 25 рівнів виконання однієї і тієї ж речі знову і знову вам доведеться чекати 12 годин, щоб продовжувати робити те саме знову і знову. Потім після 80 рівнів гра раптово закінчується, і якщо ви хочете продовжувати грати (з якихось блядь причин), вам доведеться платити реальні гроші. Що я роблю зі своїм життям? Коментування.
Страшенно нудно. Реклама після будь-якої гри. Немає обмежень на користувацькі ігри, тому ви можете мати 10 000 окопів на крихітній карті. Грязьові мізки, які створили цю гру, мають бути загальмовані.
Чекати 12 годин, щоб зіграти кілька рівнів, і бути змушеним грандувати, щоб зробити ваші одиниці хорошими, не весело, я б хотів, щоб після кожної місії грала б реклама, тоді гра буквально змушувала мене не грати в неї.
Це ідеально, не розміщує рекламу в випадковий момент. Не важко і не легко
Гра весела, але більш потужні одиниці в кінцевому підсумку коштують тисячі золотих монет, проблема полягає в тому, що коли ви проходите рівень, який ви ледве отримуєте, ви змушені купувати їхні монети за реальні гроші, наприклад, солдат SMG коштує 2300 монет, щоб розблокувати , за 10 баксів ви отримуєте 1450 монет, ви жартуєте, ця гра могла б бути успішнішою, і ви б продали більше монет, якби перестали бути жадібними та мати помірні ціни, smh
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game Strategie cqa
Забагато реклами. Реклама також занадто довга. Я втратив бажання грати після кількох місій кампанії.
Гра норм, гра, де треба думати і розробляти нові тактики нападу на вражеські окопи
Вау
У цій грі використовується концепція, яка існувала деякий час для ігор в стилі окопів, це нічого нового, але це нормально. Ігри, які використовують старі ідеї, все ще можуть бути хорошими. Не цей. Ця гра наче смішно проста. Немає ніякої стратегії, просто натисніть на війська, коли вони будуть готові до появи, і відправте їх вперед. Я досяг 9 рівня, кому цікаво, і я переміг останню пару, в яку я грав, навіть не побачивши жодного ворожого підрозділу. Буквально просто відправив моїх хлопців вперед і виграв. 2/10
Хороша гра, щоб вбити час. Танки ОП, і після того, як ви їх отримаєте, гра стає дуже легкою
Ну Номас
Мамант клас
Здавалося, це намагалося змусити мене придбати снайперський загін, щоб просуватися. До цього моменту гра була нормальною. З цієї причини я поставив йому 2 зірки замість 1
Це дійсно хороша гра, і я люблю грати в неї, збираючи солдатів і посилаючи їх. Майже після кожного раунду вона має деяку рекламу, яка дратує, але це все одно чудова гра.
Офігенна гра
Механіка/баланс у цій грі в кращому випадку смішний. Лічильники одиниць не існують, кожен раунд некласний, а потім спамить основного солдата. Серйозно, звичайний солдатський загін занадто переможений. Крім того, завдяки тому, як працює перезарядка, немає стимулів для спаму будь-якому іншому підрозділу, крім основного солдата.
Гороллон
Цікава весела гра, але після певного рівня на вас досить часто потрапляє реклама. Це стає досить дратує. Я розумію, що їм потрібно заробляти гроші, але те, що зараз виглядає, трохи надмірно.
Хороша гра для хлопців, які мають проблеми з Інтернетом і не можу грати в онлайн-ігри. Я граю в цю гру, коли мені нудно і виснажений через роботу, офлайн-гра, споживає менше акумулятора, працює гладко, а графіка гарна. Ви можете спробувати це для розваги. Хороша робота розробників
Ця гра настільки упереджена ворога. У ворога є броньовані машини, вони отримують ящики з таблетками, війська вищого рівня, і у ворога завжди є нові війська, навіть якщо ви не
Ця гра настільки весела, що іноді буває важко, але вона все ще весела гра, тепер ви не будете регулювати її
Після гри дуже короткого часу я отримую 30-секундну рекламу після кожного бою. Повторюваний до такої міри, що стає нудним і має великий час очікування, щоб перейти до наступної карти. Будуть інші подібні ігри, які набагато краще інвестують ваш час.
Це було 4, але тепер він взагалі не запускається, залишається на екрані завантаження
Спочатку гра весела, але рівні дуже повторюються, і майже неможливо зібрати достатньо монет, щоб купити більше, ніж основні війська. Проте я все ще відчував, що залежний від цієї гри, поки не завершив її. Реклама дратувала, але не заважала. Не купуйте жодне з DLC, вони того не варті. Просто грайте у безкоштовні 80 рівнів, тому що я впевнений, що DLC – це те саме, але з іншим фоном. Гарна гра, нічого особливого.
Сподобалось 🥰🥰 Це дивовижна проста, весела гра та дуже проста гра. Це і хороша офлайн-гра, в яку може грати кожен. Хороша графіка та анімація, дуже просте управління, а також це військова гра. Це чудовий вибір для швидкого проходження часу.
Просто хотів безкоштовні монети. Це весела маленька гра. Я, мабуть, пограю в неї кілька днів і мені стане нудно.
Це дуже хороша стратегічна гра в моєму варіанті, тому що графіка і ігровий процес дуже гладкий. Мені довелося змінити свій огляд, спочатку це було дуже весело, але через деякий час ця гра стала дуже простою, і там було так багато доповнень.
Все було добре, аж до реклами, яку не можна було пропустити, після кожного рівня. Повністю неможливо грати. Одразу видалено
Крута она !!!