Post by deipolruselka on Feb 24, 2022 0:44:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Art - розмальовки ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Art - розмальовки IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди збільшують бали ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Art - розмальовки 2022 version ▞▞▞
Круть
Афігеть Игра
Було б чудово, якби не постійний штурм реклами. Я можу впоратися з одним до і після, але неможливо розслабитися, коли вони постійно переривають ваші фотографії. Яку підтримку ви дійсно отримуєте з такою кількістю видалень і незадоволених гравців? Є ще одна гра-розмальовка, у яку я граю з набагато більшою кількістю функцій — вона чудово працює з рекламою перед зображенням і стрічкою внизу. Це зайве і непотрібне. Крім того, ваші оголошення НЕ завжди можна пропустити. Деякі 45 секунд більше.
Раніше мені це дуже подобалося, але коли я завантажив його на цей телефон, він не дозволив мені використовувати власні фотографії, коли я спробую програму вимикатися та знову відкриватися; також, якщо я спробую відкрити зображення, яке знаходиться занадто далеко внизу в бібліотеці, воно вимикається і знову відкривається. не можу зрозуміти чому
Я граю в цю гру дуже довго, і мені це завжди подобалося, оскільки вона допомагає мені заспокоїтися. Однак останнім часом, що б я не намагався, я не можу змусити його перестати зависати протягом п’яти секунд, це дуже засмучує, я не закінчив жодного малюнка протягом тижня через те, як мене дратує.
Подобається програма, єдина проблема — це реклама, поки я розфарбовую, оскільки більшість із них просто сповільнює роботу мого телефону
Pixel Art - carte de colorat Puzzle isy
Pixel Art - संख्या से रंग पहेली nvui
Мало того, що є реклама, коли ви вперше починаєте головоломку, оголошення внизу, коли ви робите пазл, і реклама, коли ви закінчуєте головоломку, але хтось із відділу розробки мав чудову ідею (sarc), щоб кілька оголошень переривали вас в середині гри згадана головоломка. Я ніколи не грав у гру з такою кількістю. Раніше ця гра була чудовою, але тепер це лише реклама з головоломкою між ними.
Гра бомба знімає стрес і є одне але в ігрі пише по англійські я б поставила 5 зірок а поставлю 4 зірок а так гра прикольна грати мона
Можна грати.
Ну круто но хай все буде відкрите і хай буде розділи там торт машини ну ось таке
😃😄
У цій грі, нарешті, є креативність і хороша якість гри, і деякі з них не просто пікселі. Загалом хороша гра.
Загалом гра дуже цікаво мені подобається все . Ще би хотіла сказати, що у вас сама найкраща гра так думаю тому ,щоб намалювати гарний малюнок не потрібно за гроші купувати підписку і ще мені дуже подобається функція фотографія це дуже класно, коли можна зробити свою фотографію або з кімось і розмалювати її!!!
Мені це подобається, фотографії такі чудові, і ви навіть можете пікселізувати свої власні фотографії Мені подобається це дійсно весело та розслабляюче, будь ласка, завантажте його зараз
Тут Реклама
Хороша гра, але можна обійтися без реклами. Також у книжках-розмальовках ви повинні купити частину розмальовок, а в деяких інших ви повинні купити всю книгу. Мені б хотілося, щоб безкоштовних було більше і чи всі вони були безкоштовними
Кількість реклами надто смішна. Тепер ви не можете переглянути одне зображення без кількох оголошень. Робіть краще Pixel Art.
Гра дуже класна я ставлю ⭐⭐⭐⭐тому що мені трохи не подобається ну а так класна🙂🙂
Ви повинні додати опцію для зміни співвідношення, замість того, щоб змушувати нас намагатися помістити уявлення в квадрат.
Ця гра не найкраща, але вона у мене все ще є, і вона мені все ще трохи подобається, і це мій огляд.
Дуже найкрутіша гра в світі
Досить добре. Я не дуже розумію, чому бомба та паличка не скидають кожне зображення, це трохи дивно. Також я хотів би, щоб ми могли вручну малювати картинки, які інші люди могли б розфарбувати.
Поки що дійсно хороший додаток, але він часто гальмує, і це мене дратує
👍👎👍👍👍🏻
Виникла помилка, коли ви розфарбовували щоденне зображення рік тому, будь ласка, усуньте це.
Раніше я дуже любив цю гру і проводив години, граючи принаймні чотири рази на тиждень, але останнім часом реклама, яка з’являється кожні п’ять-десять хвилин, значно зменшила моє задоволення.Раніше реклама блимала й змінювалася внизу екрана, під панеллю з цифрами, але тепер простір порожній, і реклама охоплює весь екран. Як змусити його повернутися до того, як було раніше? Через цю проблему мені більше не подобається грати в рідкісних випадках, коли я турбуюсь. Виправте, будь ласка, найближчим часом.
Раніше мені дуже подобалася ця гра, але, звичайно, ви повинні зіпсувати її надмірною кількістю реклами. ти з мене жартуєш!? Раніше на ньому не було реклами, де ви переглядали лише рекламу розфарбовування картинок і мали підписку чи що завгодно, але тепер у вас є реклама кожні 2 кольори, які ви закінчуєте. чесно ти просто зіпсував гру. Раніше це була гра, у яку можна було грати у вільний час, і мені не доводилося мати справу з великою кількістю реклами, але тепер цього немає, і я, ймовірно, покину гру зараз через це
Мені дуже подобається, коли ти нарешті закінчуєш мистецтво, це так полегшує і викликає у тебе трохи гордості. Я думаю, що це дуже гарна гра.
Дурна гра скачай Voxel 3D супер гра а йсе відстой😝😝😝😝😝
Забагато реклами. Я отримую рекламу після того, як закінчую кожен колір... занадто багато
Це могла б бути хороша гра, але всі умови та політика конфіденційності здавалися непотрібними, наприклад, навіщо тобі стільки інформації про мене для якоїсь дурної гри в піксельне малювання
Так то нічого але коли робити свої малюнки (фото) то не чітко взагалі ставлю ⭐⭐
🤗🤗🤗🤗🤗
Чому зараз так багато реклами? Я не заперечував ні до, ні після того, як я закінчив знімок, але тепер вони з’являються в середині зображення. Серйозно дратує і змушує мене видалити програму. Я не плачу ціну за підписку лише за можливість фарбування.
Забагато реклами
Можна було б краще розфарбувати малюнки.
Це так задовольняє. Але в кожній перерві є багато реклами. Будь ласка, спробуйте зменшити кількість оголошень. Але люблю цю гру. Так приємно ❤️❤️❤️❤️❤️
Така весела гра, в якій немає реклами, яка настільки розслаблююча і так багато різних дизайнів
Чому так мало. бомба
Pixel Art: maľovanky s číslami Hlavolamy meoa
Я користуюся програмою вже 3 роки, і реклама стала досить дратує. Сама програма чудова! Але щоразу, коли я розблокую картину, для якої я вже переглянув 3 реклами, коли я вимикаю екран і повертаюся, з’являється реклама, і щоразу, коли я хочу перемикатися між своїми роботами, з’являються оголошення. Це трохи надмірно і досить дратує, особливо через те, що я маю обмежену кількість даних і намагаюся фарбувати, коли мене немає вдома. І так, ви можете пропустити рекламу через пару секунд, але це кидає вам 2 або 3 одночасно.
Гарна гра. Якщо немає чим зайнятись можна пограти.
Pixel Art: pintar por números Quebra-cabeça rfq
Це дивовижно, але ви повинні оновити його, щоб дозволити нам підключитися до Google Play, номеру телефону чи чогось іншого, оскільки, коли хтось змінить телефон, було б чудово, щоб зображення, які вони розфарбували, знову повернулися, а не розфарбували їх знову... дякую.
Це буквально найкраща гра з піксельним мистецтвом, я маю на увазі, що вона має хороший обсяг пам'яті та необмежену кількість сторінок малювання... це дивовижно... У мене є одна проблема "ДОДАТИ" - це проблема. Вони з'являються один раз через кожні 3 хвилини... Сподіваюся, ви впораєтеся
Words of Wonders:퍼즐 및 두뇌 단어 게임 단어 uhl
Я використовую цю програму протягом багатьох років і мені подобається, але останнім часом додавання стають настільки надмірними та дратівливими, що я можу видалити. О, але ви можете придбати додаткову безкоштовну підписку за 15 доларів США НА МІСЯЦЬ! Серйозно?? Хто це робить?! Вони також не надають вам інших переваг, просто додайте безкоштовно. Це все. 15 доларів на місяць, щоб зробити цю програму сносною. брутто.
Я постійно отримую оголошення про програму схуднення, яка шкідлива для здоров’я людини. Це шахрайство, і, чесно кажучи, я вважаю це дуже образливим
Грав у цю гру з самого початку; Я не можу зробити подію, гра постійно зависає, і я ніколи раніше не відчував цієї проблеми, боюся, що якщо я видалю, я втрачу всі свої завершені фотографії та бонуси, які я зібрав із самого початку. Мені доводиться весь час перезавантажувати телефон, він дає мені кольори, можливо, 5-10 квадратів, а потім зависає. У мене цей новий телефон, можливо, 4 тижні, і остання подія пройшла добре, тому я здивований, чому зараз він замерзає, дивно
Якби реклами було не так багато, я ставлю п’ятірку, але ви знаєте